Shenzhen Telesin Digital Co. Ltd.
 
Opgericht in 2013 en eigenaar van TELESIN, is het een op technologie gebaseerd bedrijf van actiecamera's die R & D, productie, verkoop en service samenvoegen.
 
TELESIN, een 3C digitaal merk dat zich richt op camera-accessoires, is een diverse en innovatieve onderneming die R & D, productie, verkoop en service van de serieproducten, inclusief accessoires voor actiecamera's, drones en duiken, integreert. TELESIN heeft in de loop der jaren zijn sportproducten met plezierbeleving samen met een aantal hippe jongeren ontwikkeld die op zoek zijn naar plezier en vol energie, en zich hebben gehouden aan het streven dat producten worden geboren voor gebruikers en worden geïnnoveerd voor gebruikers. Na jaren van ontwikkeling hebben onze producten het vertrouwen van internationale klanten gewonnen en zijn ze op de overzeese markt terecht gekomen met Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en delen van Afrika. Ondertussen hebben onze R & D-teams ruime ervaring opgedaan waardoor TELESIN een goede reputatie heeft opgebouwd.

GOPRO ondermijnt de traditionele notie van camera en maakt professionele fotografische apparaten draagbaarder. TELESIN houdt zich bezig met het onderzoeken en ontwikkelen van hoogwaardige actiecameratoebehoren en faciliteert complexe bewegingsfotografie met technologie. Laat producten geboren worden voor gebruikers en geïnnoveerd voor gebruikers, en toewijden aan actiecamera's en gerelateerde accessoires.